Werkwijze

Het potentieel zien, het schatten van een braakliggend bouwterrein of een te renoveren gebouw is een talent dat Jessica bezit als geen ander en dat is het vertrekpunt voor elke succesvolle realisatie. Van schatting tot verkoop, aankoop, coördinatie en tot oplevering neemt Jessica en haar team, u mee in een verhaal van mogelijkheden en opportuniteiten, met vertrouwen en discretie als rode draad.

We buy

Omdat elke geslaagde samenwerking start met een goed gesprek, komt Jessica persoonlijk bij u langs om kennis te maken en te luisteren naar uw verwachtingen en wensen, nog voor er van enige verkoop of onderhandeling sprake kan zijn.

We buy

Jessica: “Ik vind het belangrijk dat er een ‘klik’ is met u als verkoper. Dat we elkaar kunnen vinden in de mogelijkheden van uw grond of gebouw en dat we in alle openheid en vertrouwen ideeën uitwisselen. Daarom eerst luisteren en dan praten - in die volgorde! - voor mij van cruciaal belang. Enkel zo kunnen we tot een correct en degelijk onderbouwd voorstel komen.”

“Ik ben niet diegene die gaat voor de ‘short win’. Voor mij is een lange termijn vertrouwensrelatie, zowel met verkopers als met investeerders, veel waardevoller. Gelijkgestemden samenbrengen en met de nodige creativiteit en gedrevenheid opportuniteiten uitwerken die alle partijen ten goede komen, dat is mijn absolute doelstelling.”

Werkwijze
Werkwijze
We develop

We develop

Dankzij haar opgebouwde kennis en ervaring in vastgoedontwikkeling weet Jessica, de juiste deskundige partners rondom zich te verenigen om elke project in een succesvolle realisatie om te zetten.

Nieuwe woonvormen 

Van de renovatie van een rijwoning tot de bouw van een residentieel complex, van projecten voor sociale huisvesting tot vernieuwende concepten in de zorgsector, Jessica coördineert elke opdracht nauwgezet en met kennis van zaken.

En dat is nodig, want het ontwikkelen van nieuwe woon- en leefvormen, ongeacht de omvang of locatie, vereist het nodige inzicht in en begrip van de bouw- en vastgoedsector.

Renovatie

Naast de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten kiest Yess Vastgoed ook voor renovatie in de meest brede zin van het woord. Jessica gaat op zoek naar verborgen parels, die een enorm potentieel in zich dragen.

Zo krijgt een vervallen fabrieksgebouw of een oud herenhuis dankzij Yess Vastgoed een geheel nieuw leven in de realisatie van luxueuze lofts of kwaliteitsvolle appartementen.

Werkwijze
Werkwijze
Werkwijze