Jessica Vandenbergh

Jessica Vandenbergh is zaakvoerster en drijvende kracht van Yess Vastgoed. Met bijna tien jaar ervaring in vastgoed/projectontwikkeling, engelen geduld, de kunst om te ontwerpen en onderhandelen, weet zij als geen ander wat nodig is om de mogelijkheden van een bouwgrond of renovatiepand maximaal te exploiteren.

Jessica

Van verkaveling...

Na haar studies in vastgoed en stageperiode bij één van Vlaanderens grootste immokantoren start Jessica haar carrière als makelaar voor bouwgronden. Van het verkavelen tot promoten en verkopen alsook de administratie en vergunningen, elke taak behartigt Jessica nauwgezet en met enthousiasme.

Gaandeweg worden de opdrachten groter en complexer en dankzij haar proactieve aanpak slaagt ze erin elk project tot een succesvol einde te brengen.

...tot vastgoedontwikkeling!

In Yess Vastgoed maakt Jessica haar dromen en ambities waar. Mensen en ideeën samenbrengen, opportuniteiten zien en die ook in de praktijk omzetten kan Jessica als geen ander.

Met kennis van zaken, geruggesteund door de jaren ervaring in vastgoedontwikkeling, en in alle openheid en transparantie ten aanzien van eigenaars koopt zij gronden en panden aan. Samen met investeerders, architecten, aannemers, promotoren,… realiseert ze tal van prachtige woonprojecten.

Haar gedrevenheid en passie lopen als een rode draad door alle realisaties en haar eerlijke en correcte aanpak maken van Yess Vastgoed een graag geziene partner in vastgoedontwikkeling.

yess